BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 31, 2010

selamat tahun baru !!

kepada seme yunk aku kenali ,,epy new year tok koang weyh..moge2 segale yang korang hajati bakal menjadi realiti..aku doakan kat koang moge2 bertemu kebahagian,kejayaan serta ketenangan dalam hidop..AMINN....

kepade yang bergelar kamoo...moge2 kamoo mendapat kejayaan dalam hidop,,aku juge berharap kamoo mendapat sumone yang lebeyh baik dari diri ini untuk menjage kamoo,,meyayangi kamoo sepenoh aty..thanks sebab pernah membahagiakn hidop ini dan memberi peluang berade dihati kamoo...sayang kamoo sangat2..even bukan diri ini yang kamoo first ingati di fikiran n aty kamoo pada tahun baru ini..tp,bg diri ini kamoo tetap insan pertame di ingatan saye

kepade membe2 dari ruma casa SILALULALI selamat taun baru juge,,even kite da tak dapat nak berkompol cam dulu,p hope segale kenangan akan terpahat di hati kalian..

kepade: naa,nad,awien,fath,ika serte eta dan juge ayien..

selamat tahun baru !!

Tuesday, December 28, 2010

buat my SUNSHINE...



SUNSHINE..
awak begitu bermakne bagi saye,
awaklha hidop saye setiap kali saye buka mata,awaklha jantung saye,awaklha segalenye bg saye
awak buat idop saye bermakne,buat idop saye bermakne setiap hari,masa,jam,minit dan saat,,,,
tanpa awak tade bermakne lagi saye ceria...saye lha orang paling beruntung sebab dapat memiliki awak..awaklha yang berjaye mengubah hidop saye,,SUMPAH..saye terlalu sayang awak...terlalu dan sangat-sangat menyayangi awak..kerane awak,idop saye sentiase berwarne..

SUNSHINE...
sekarang awak tiada lagi disisi saye..awak semakin jaoh dan jaoh meningalkan diri saye..sekarang aty awak bukan lagi saye..aty awak hanya DIA..

SUNSHINE..
kini idop saye tak bermakne lagi...
hidop saye gelap gelita tanpe awak lagi..
walaupon aty saye terluke,,aty saye susa tok lepaskan awak..
tp..saye terpakse lepaskan awak even aty saye lom relakan awak pegi..
sebab awaklha saye meneruskan kejayaan n dapat atasi hari2 yunk sukar..kerane awak..
sekarang..
tiade lagi makne kegembiraan hari2 kehidopan saye..
tiade lagi gurau senda,gelak tawa dan senyuman saye
dan..
bile terjagenye dari tidur..
tiadenye lagi warna-warna kehidupan dalam diri saye..

SUNSHINE...
thanks sebab bagi saye peluang memiliki aty awak..
sesungguhnye saye menghargainye..
thanks sebab sanggup jage saye dan berdiri disebelah saye ketika saye susa ataupon senang..
aku akn pergi jao dari hidop kamoo..

Saturday, December 25, 2010

my little sister HAPPINESS

me and little sista

bufday cake
bufday gul(comot)

Friday, December 24, 2010


M E R R Y - X M A S


Thursday, December 23, 2010




I can not promise you to be perfect for you but I can try to become the best of your eyes
I love you very much, please do not betraying me again

Wednesday, December 22, 2010

ape makne ayat2 DIE nie kat awak??



: mama d...

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca
yang tak bisa disentuh
namun hanya boleh dipandang
ingin sekali kusentuh
ingin jua ku memilikki


Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Andai kau tahu
Apa yang ku mahu
Mahukan dirimu ‘tuk mendekatiku
Dan aku tak bisa memaksa dirimu
Walau dalam tidur
Ku kan menantimu hingga akhir nanti

tolong wak jangan wat saye cmni..plizz bgtau saye wak..


question MARK (?) bagi aku dengan ayat2 itu diwaktu cuti ini


Ade ape dengan name CHENGET?? nape wujudnye MAMA "d "tanpe aku tau??
ape maksud kata-kata nie??

ouh...ape2 jage diri ea syg...jgn noty2..:P..






Monday, December 20, 2010


.aqu ingin tenang.

.setenangnya air di tasik.

.xmengharapkan untk d sentuh.

.tp tetp mmberi kedamaian d aty

setiap yg merenungnya

Nukilan dari nurul nadira shaari..ayat nie awak pernah bagi kat saye..jadi saye nak simpan ayat awak nie kat blog saye supaye saye ta lupe kat awak..


forgettin you is hard to do
forgettin me is up to you
forget me not
forget me never
forget this message
but not the sender

Sunday, December 19, 2010

Saye cuma nak PERHATIAN dari AWAK

sedih bile luahan aty kite tak diendahkan oleh insan kite sayang...

kepade AWAK,,


AWAK saye bukan merungut,saye bukan nak cari gado ngan awak,saye cume luahkan ape yunk saye rase tak puas aty ,,saye bukan nak mntak harte or duit dari awak,,saye cume nak PERHATIAN dari awak,,,PERHATIAN...wak..

AWAK cakap saye mengade2 sbb jeles ta bertempat,,AWAK marah saye..AWAK,,saye bukan nk mengade2,bukan jeles dan bukan nak wat AWAK marah or gado ngan AWAK..saye hanye nk perhatian,perhatian,perhatian dari AWAK!

AWAK faham ta saye cume nk kasih sayang dari AWAK,bmanje ngan AWAK?susa sangat ke??bukan saye nak mntak mase dan tenage AWAK lame2,,cume tolong lha..bagi lha perhatian kat saye even kejap pon jadilah..saye menagih dari AWAK..

AWAK,,

saye nak AWAK yg dulu,,yunk sayang saye,yg take care saye slalu caring saye..tapi skrng..

saye ta jupe da AWAK yunk dulu,,mane AWAK??saye cdeyh sgt AWAK..nape AWAK susa sangat nak bg kt saye perhatian??nape wak??saye hanye nak PERHATIAN dari AWAK..tue jep..tolong lha mngerti saye AWAK..

Thursday, December 16, 2010


















Wednesday, December 15, 2010

CASA CERIA MEMORI PICTURE












NAD & NAA,,korang tetap dalam memori saye.


Sedih bile dapat tau korang berdua break study..aku dah macam tade mood nak study tnpe koang berdue...dulu bile aku balik dari klass buke jer pintu terpampang muke koang..time hujung minggu lau bosan dok uma kite g mall same2..lau malas nk mndi lam bilik air kite g swimming kat wisma..lau time mlam plak ader jer lawak gile2 kite wujudkan..tapi seme tue tade lagi lepas nie..aku rindu sgat2 time2 cam uh,,nape lha kejap sangat kite bersame..pasnie sunyi uma sewa uh tnpe kamu berdua lagi..

p/s: kepade NAD dan NAA semoge awak berdue berjaye dengan kehidupan baru koang..aku mendoakan kejayaan koang..hope ko takkan lupe kenangan dak2 bilik kite..aku rindu koang sangat2..


Friday, December 10, 2010

saat mendebarkan kini berakhir..

pagi tadi setelah celik jer mate aku dah ta pk panjang lg..seme xtvt harian dirumah abis aku lupekan seketika..ibarat hari ini adelah ari pengadilan untuk xzam last semester3 aku..sameade aku dipihak LULUS ataupun GAGAL ..

FUHH...jari terlunjuk menekan butang ON tok menghidopkan laptop..broadband MAXIS dicapai tok menghubungkan internet ke laman yahoo mail..aku pon sign in YM aku..bile nak klik jer butang check email..aty nie bagaikan nak meletop menunggu ym nie loading abess...maklomlha tenet slow..ta pon dye saje jer nak bg aku cuak skit..hahahah..bile da siap loading pe agi..kuar lha natang nie
"ISIS@SALAM.UITM.EDU.MY"

bile klik jer kat cnie...segale beban hilang apabila aku dapat result yg mnyatakan aku lulus seme..ALHAMDULILLAH..thank sebab memeberi aku kejayaan nie...

Wednesday, December 8, 2010

never stop LOVE you..Syunk..


I Just Love You



I miss you..

Result! result! result!..suke or duke?


The Road of Life


RESULT??oh no!!! nape lha kau muncul time aku ta ready lagi nak jupe kau..Kau da buat aku jadi ta keruan,MAKAN ta basah,TIDO ta kenyang,MANDI ta lena..owhh RESULT..jantungku semakin nak gugur untuk bertemu kau.tinggal sehari lagi.hope kau ta kecewakan aku bile kite bertemu nanti yer RESULT
to ALL my KAWAN wish you gud luck

Tuesday, December 7, 2010

video

Monyet jahat Junio VS monyetjahat senio



andai mase boley kembali smule..aku mau jadi zaman kecil aku...rendhoo zaman kanak2 ribena..

Saturday, December 4, 2010

Rhendoo kamo lha LOL!!



swimming time...cepat lha break sem nie..aku suda buhsan..rendhoo sama teman2..